The diş beyazlatma Diaries

Wiki Article



Dişteki renklenme nedenlerinden biri de ani ısı farkı ya da darbe nedeniyle dişte çatlaklar oluşmasıdır. Mine tabakasında çatlak olması dişin doğal renginin kaybedilmesiyle sonuçlanabilir. Ancak bu durumda da diş beyazlatmanın uygulanabildiğini eklemek gerekir.

Bu uygulama dişlerde oksidasyon purpleüksiyon tepkimesiyle bir beyazlık etkisi elde etmeyi sağlıyor. Oksijenin açığa çıkmasını sağlayan özel jel materyaller kullanılıyor. Böylelikle dişlerde istenmeyen renklenmeye ve lekelenmelere yol açan maddelerin renksiz olan substanslar ile yer değiştirmesi sağlanıyor.

Bu iki temel diş beyazlatma yöntemine ek olarak aşağıdaki beyazlatma yöntemleri de uygulanmaktadır;

Diş beyazlatma acılı bir işlem değildir. Beyazlatma işlemi sonrası dişlerde hassasiyet ya da soğuğa ve sıcağa karşı tepkime söz konusu olabilir ancak birkaç gün içinde bu hassasiyet gidecektir.

Lazerli diş beyazlatma ya da ev tipi diş beyazlatma yöntemlerindeki süreci hekim sürdüreceği için tüm işlemlere profesyonel bir şekilde yapılır ve kalıcılık sağlanır.

Sadece beyazlatma teknikleri mine tabakasında hafif bir yumuşamaya neden olabilir ancak bu etki geçicidir. Kısa zamanda ortadan kaybolduğu için dişin mine tabakasında kalıcı bir hasara yol açmadığını belirtebiliriz.

Diş gelişimi devam eden genç hastalarda beyazlatma uygulamalarının yapılabilmesi için diş gelişiminin tamamlanması beklenmelidir.

Kolaylıkla yapabileceğiniz bir diğer diş beyazlatma işlemi de sofra tuzu kullanılarak yapılabilir. Diş fileırçasını, ıslattıktan sonra sofra tuzuna banarak fırçalayın.

Bu uygulamada tedavi, işlemin etki derecesinin hızlı olması sebebiyle 45 dakika gibi bir sürede tamamlanabilir. İstenilen beyazlık tonuna hızlı şekilde sahip olmak bu yöntemle olabilir.

Profesyonel diş beyazlatma işleminde kullanılan bu materyallerin sağlığa ve dişlere bir zararının olmadığını da ekleyelim. İşlem için uygun bir aday olmanız durumunda güvenle diş beyazlatmadan diş beyazlatma ne kadar faydalanabilirsiniz.

sunu da eklemekte fayda var, bu jeller sadece gercek dislere etki eder. cunku disin icerisindeki maddelere gore cozelti hazirlanmistir. dolgularin ya da kaplama dislerin, yani dimension ait olmayan dislerin beyazlamasina yardim etmez, hic fayda goremezsiniz. bu dolgularin beyazlatilmasi mumkun degil, o yuzden disciniz dimensions birkac senede bir bu beyaz dolgulari yeniletmenizi tavsiye edecektir.

Diş beyazlatma işlemi yalnızca alanında uzman olan hekimler tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Aksi taktirde dişlerin yapısı zarar görebilir. Zaman içinde sararan ve leke oluşan dişlerde, daha beyaz dişlere sahip olmak isteyen kişilerde uygulanan bir yöntemdir.

Makalemizi diş beyazlatma fiyatları 2022 inceleyerek Diş beyazlatma kalemi nedir? Diş beyazlatma kalemi nasıl kullanılır? Diş beyazlatma kalemi gerçekten işe yarıyor mu? gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertisementımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Report this wiki page